Så mycket mer än bara fotboll och ishockey

Visste du att du kan betta på de australiensiska cricketmatcherna? Eller Greyhound racen som går av stapeln i Storbritannien? Eller varför inte betta på dart, badminton, gaelisk sport och virtuella sporter? Eller på poker och hur det kommer att gå på börsen. Listan kan göras oändlig och du kan fortsätta läsa flera meningar med ”eller varför inte…”.

 

Men om du oroar dig för att bettingen ska lämna fotboll, tennis och ishockey kan du ta det lugnt. På bet365 hittar du mer tennis online och fotboll online än någon annanstans, men ta dig även en titt på de mer udda bettingsporterna. Du kanske hittar en ny passion bland det oändliga antalet sporter.

 

Hur bettar man på de udda sporterna?

 

Är du en van bettare borde du veta vad du ska göra för att kunna betta på nya sporter och spel. Men är du inte en van bettare, och inte särskilt intresserad av de ”vanligare” sporterna, ska du läsa följande text för att få tips om hur du kommer att ta hem den stora pengasäcken.

 

Först och främst, vet du inte vad odds är och vad det innebär: Kolla upp det! Snabbt förklarat är odds inom betting och spel proportionen mellan vinst och insats. Du kan alltså vinna din insats gånger oddset. Har du läst matematik och nu känner dig förvirrad – odds inom statistik och odds inom betting räknas inte på samma sätt.

 

Om det är en sport du ska betta på bör du titta på hur det ser ut i tabellerna och hur det har gått för lagen eller spelaren. Gäller det betting på djur, t.ex. hästar och hundar, det finns faktiskt fler hästtävlingar än V75, sök upp information om hur det har gått för dem i tidigare race och hur de fungerar på just den banan eller om de måste åka långt för att ta sig till tävlingen. Idag har flera hundstall och häststall Facebook-sidor eller Twitter-konton så se till att du letar information på alla platser och inte bara på nyhetssidorna.

 

Precis som inom alla betting, förlorar du – gå vidare och tänk inte för mycket på det. Du kommer inte att bli en bättre spelare om du tjurar över en förlust. Det kan fördunkla ditt fokus och få dig till att missa viktiga tips. Du ska även inte bli tjurskallig och tänka att bara för att du förlorade så ska du aldrig spela mer, då kommer du definitivt aldrig att vinna. Man måste fortsätta framåt, i sin takt, utan att haka upp sig.

 

Det viktigaste rådet för dig som är ny bettare eller för dig som testar en ny och udda sport att betta på: Våga. Du måste våga att testa. Du behöver inte satsa den största summan med en gång, utan testa dina färdigheter som du har samlat på dig och se om de ger resultat och om du tycker att det är roligt. Kanske har du hittat sporten eller spelet för dig, eller så får du testa vidare.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *