Arabian Nights

Välkommen till Arabian Nights slot, en riktig klassiker från Net Entertainment. Automaten är speciellt känd för sin progressiva, ständigt ökande jackpott som du ser storleken på längst upp i det högra hörnet. Här hos Svedala Casino spelar du Arabian Nights gratis så länge du har lust. För riktiga pengar spelar du genom att klicka på någon eller några av de banners som finns tillgängliga runt automaten.

Arabian Nights är en relativt enkel slotmaskin från Net Entertainment men automaten lever upp med hjälp av sin progressiva jackpott som kan betala ut miljoner. En progressiv jackpott är, som vi var inne på tidigare, en ständigt ökande jackpott som fortsätter öka ända tills dess att den betalas ut. Detta är möjligt då en liten del av varje Arabian Nights-spelares insats adderas till den totala jackpottsumman.

Jackpotten vinns när fem orientaliska herrar, tillika wildsymboler i Arabian Nights, hamnar bredvid varandra på en spelad vinstlinje. Detta är givetvis lättare sagt än gjort men nu vet du i alla fall hur du vinner jackpotten i teorin. Linjeinsatsen i Arabian Nights ligger på 5kr så om du spelar med alla linjer aktiverade, någonting vi rekommenderar, så kostar en spelomgång på Arabian Nights 50kr.

Även om jackpotten är det största samtalsämnet när man diskuterar Arabian Nights så har automaten en extra specialfunktion, nämligen freespins. Man aktiverar gratisrundorna genom att man får tre oljelampor synliga på spelplanen, oavsett position. Under gratisrundorna är alla vinster tre gånger så stora jämfört med normalt, det går således att vinna ganska ansenliga summor under freespins.

Symbolerna i Arabian Nights är givetvis av det orientaliska slaget, här hittar man nämligen dromedarer, fezer, dolkar och annat som hör kulturen till. De lite mindre värdefulla symbolerna kännetecknas av kortsymbolerna 9, 10, J, Q och K, alla vackert porträtterade mot en mosaikliknande bakgrund.

Arabian Nights är en enkel spelautomat i alla avseenden och man spelar troligtvis automaten för att ha chans på miljonjackpotten. Det finns nämligen andra slots som har ett mycket bredare innehåll. Här på sidan har du i alla fall möjlighet att spela en av klassikerna från NetEnt helt gratis så du märker snart om Arabian Nights är någonting för dig eller inte.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *